Nyt tag

Nyt tag i Ulfborg, Søndervig & Holstebro omegn

Skal du have udskiftet eller renoveret dit tag, eller skal du i gang med at bygge nyt hus og har behov for at få lagt et helt nyt tag? Uanset hvad står vi klar til at levere en robust, flot og effektiv tagkonstruktion til dit hus.

Vi holder selv til i Ulfborg og har hjulpet utallige kunder i vores mange år som murer- og tømrerfirma med tagrenovering og konstruktion af nyt tag. Vi kører i store dele af Vestjylland, så uanset om du har brug for vores hjælp i Ulfborg, Søndervig, Holstebro, Hvide Sande eller andre steder nær Vestkysten, er du mere end velkommen til at give os et kald. Vi ser altid frem til at glæde nye kunder.

Hvilket tag vil du have?

Når det kommer til tag, er der et hav af muligheder man kan vælge mellem. Der er mange overvejelser man bør gøre før man tager sin endelige beslutning. Man bør bl.a. overveje:

Æstetik:
Det er vigtigt at tænke over hvilken tagtype, der vil fungere bedst sammen med bygningens stil og udseende. Det er dog heller ikke ubetydeligt hvorvidt tagtypen passer til miljøet, både æstetisk og funktionelt. Eksempelvis egner nogle tagtyper sig bedre til det våde klima, vi ofte oplever i Danmark.

Tagets levetid:
Der er stor forskel på hvor lang levetid de forskellige tagtyper har. Tagkonstruktion er altid en stor omgang og med nogle løsninger vil du ikke behøve et nyt tag resten af dit liv.

Omkostninger:
Med forskellige levetider, holdbarheder, materialer osv. er der naturligvis stor variation i omkostningerne for de forskellige tagtyper.

Har du behov for rådgivning eller hjælp til at finde den rette tagløsning til dit hus, er du altid velkommen til at spørge os. Vi hjælper dig hele vejen med tagarbejdet.

Mulighed for et nyt stråtag

En stor del af vores forretning er byggeri og renovering af fritidshuse og sommerhuse i Vestjylland. En populær tagløsning for mange huse på vestkysten og mange andre steder i Danmark er stråtag. Vi kan derfor også tilbyde vores kunder et helt nyt tag af strå. Mange af vores huse er bygget med stråtag, da det passer rigtig godt med miljøet og bygningen selv. 

Det naturlige udseende af stråtag skaber ikke kun en smuk æstetik, men det fungerer også som en energieffektiv isolering og hjælper med at regulere temperaturen inde i bygningen året rundt. Dette gør stråtag til en ideel løsning for kunder, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning og opnå en harmonisk integration af bygning og natur.

Få et tilbud på et nyt tag i Vestjylland

Skal du have lavet nyt tag i Ulfborg, Søndervig, Holstebro, Hvide Sande eller andre steder i Vestjylland? Så kontakt os for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud. Ring i dag på 97 49 22 66 og hør mere. Du kan også sende en besked, enten til: finn@finngandreasen.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.