Nyt fritidshus

Nyt fritidshus i Ulfborg, Søndervig & Holstebro omegn

Ønsker du at få bygget et nyt fritidshus i Vestjylland? Som murer & tømrerfirma har vi hjulpet mange kunder med byggeri af fritids- og sommerhuse gennem årene. Vi holder til i Ulfborg, men kører også i Søndervig, Holstebro og Hvide Sande omegn.

Med 30 års erfaring og mere end 20 nybyggerier om året, er vi det solide valg hvis du ønsker et funktionelt og flot fritidshus. Vi bygger både små og store fritidshuse med en kvalitetsbevidst tilgang og garanti for godt håndværk.
Vi er nemlig medlem af Byg Garanti-fonden.

Specielle løsninger

​Ofte opstår gode ideer i planlægningen sammen med kunden. Det er der kommet en række gode byggerier ud af. Læs mere her

Kreativitet med afsæt i dine ønsker et nyt fritidshus

Har du drømt længe om et nyt fritidshus, kan det være, at du har klare billeder i tankerne, men når det kommer til valg af materialer og andre detaljer, kan det være en udfordring, hvis man ikke har den største erfaring med byggerier. Hos Finn G. Andreasen ApS er vi her for at gøre denne proces spændende og problemfri for dig. Hvis du er i tvivl eller søger inspiration, kan vi byde ind med vores ekspertise og kreativitet.

Vi har arbejdet med faget i mange år og ligger derfor inde med erfaring og ekspertise fra tidligere projekter der kan hjælpe dig med at skabe den perfekte fritidsbolig. Som håndværkere går vi meget op i at holde os opdateret på de nyeste metoder og trends. Så uanset hvilke ønsker eller behov du har for byggeriet, kan vi hjælpe dig og levere et resultat af høj kvalitet.

​Kvalitetsbevidst og fleksibel tilgang

Vores projekter kendetegnes af en kvalitetsbevidst og fleksibel tilgang, hvor du som kunde er i centrum. Vi prioriterer at overholde alle aftaler, hvad enten det drejer sig om pris, kvalitet eller tidsrammer. Med andre ord holder vi altid, hvad vi lover.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt fritidshus

Har du spørgsmål angående dit nye fritidshus, eller er du klar til at fortælle om dit projekt, så er du meget velkommen til at kontakte os på 97 49 22 66finn@finngandreasen.dk eller via vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud. Vi er som sagt lokalt forankret i Ulfborg, men har hjulpet mange med at realisere deres drøm om et nyt fritidshus i Søndervig, Holstebro, Hvide Sande og det resterende af Vestjylland omegn.